TJENESTER

Vi dekker et bredt spekter av renholdstjenester for å imøtekomme dine behov. Enten det er behov for grundig hjemmevask, nøyaktig flyttevask, rengjøring av trapper, kontorer, barnehager eller andre steder, så er vi klare til å hjelpe. 

Vi har investert tid og ressurser for å utvikle ekspertise innen ulike typer renhold, og vårt dedikerte team er opplært til å håndtere alle utfordringer som måtte oppstå.

HJEMMEVASK

Våre hjemmevasktjenester er skreddersydd for å gi deg et rent og komfortabelt hjem. Vi forstår at hjemmet ditt er ditt fristed, og vi tar oss av alle detaljene for å skape et friskt og innbydende miljø. Vårt erfarne team tar seg av grundig støvsuging, grundig gulvvask og nøye rengjøring av kjøkken, bad og soverom. Med våre hjemmevasktjenester kan du stole på at ditt hjem er i topp stand, og du kan nyte tiden din uten bekymringer.

Ta kontakt

FLYTTEVASK

Flytting kan være en stressende prosess, og rengjøring av det gamle eller nye stedet bør ikke legge til ekstra byrder. Våre flyttevasktjenester tar bort bekymringen og sikrer at ditt tidligere hjem eller nye sted blir nøye rengjort og klargjort for neste beboer. Fra tak til gulv, vi dekker alt grundig, slik at du kan konsentrere deg om det som virkelig betyr mest under en travel flytteprosess.

Ta kontakt

TRAPPER

Trapper kan være en utfordrende del av rengjøringsregimet ditt, med høy trafikk og en tendens til å samle støv og skitt. La oss ta den tyngste løftet og sørge for at trappene i ditt hjem eller bygning er rene og trygge. Vårt team tar seg av støv, smuss og skitt, og vi gir spesiell oppmerksomhet til detaljene for å sørge for at trappene er i topp stand og gir et innbydende inntrykk.

Ta kontakt

BARNEHAGER

Vi er stolte av å tilby renholdstjenester til barnehager og en rekke andre kommersielle og institusjonelle miljøer. Vi forstår viktigheten av et trygt og hygienisk miljø for barn og andre grupper. Vårt erfarne team har ekspertise i å oppfylle alle spesielle behov og standarder som kreves. Med våre tjenester kan du være sikker på at miljøet er rent og trygt for alle som bruker det.

KONTORER

Et rent kontormiljø er avgjørende for produktiviteten og trivselen til dine ansatte. Våre profesjonelle kontorrengjøringstjenester er skreddersydd for å møte dine spesifikke behov. Fra skrivebord til fellesområder, vi tar seg av alt for å sikre at arbeidsplassen din er i toppform. Med våre tjenester kan du skape et førsteklasses arbeidsmiljø som bidrar til økt effektivitet og trivsel.

SELSKAPSLOKALER

Etter festen er over, er det siste du ønsker å bekymre deg for rengjøringen. Hos Evergreen Bautista er vi eksperter på å rydde opp og gjenopprette selskapslokaler til sin tidligere glans etter enhver begivenhet. Uansett om det var en bursdag, konfirmasjon, dåp eller en annen anledning, kan du stole på oss for grundig og profesjonell rengjøring. La oss ta ansvar for etter-festen rengjøringen, slik at du kan fortsette å feire minnene uten bekymringer.

Ta kontakt

Tidligere arbeid